ניתוח הקטנת שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/12/2010 | 17:50 | מאת: דנה

שלום, ביתי בת ה-21 מתעקשת לעבור ניתוח קוסמטי להקטנת שפתי הפות ואני מאד חוששת. האם ניתוח זה הוא מסוכן? מהם השלכותיו? האם יש לדעתך פתרון אחר? היא כבר שוחחה עם רופא אשר קבע לה פגישת התייעצות. למרות שקראתי עליו באינטרנט, אני עדיין חוששת. מה עליי לבדוק לפני שהיא תקבל החלטה? תודה מראש על התשובה

14/12/2010 | 22:13 | מאת: sbp

just stupid at this age maybe at age 50-60 and over

15/12/2010 | 14:46 | מאת: א

חשוב לבחור רופא טוב!אני עברתי ניתוח זה אצל רופא מעולה!!! הכי טוב בארץ!זה מה שחשוב!אין לך מה לבדוק עוד!כי התוצאה תלויה ברופא!ההחלמה מהירה-שבוע בערך!

שלום חבל שלא היית יחד איתה אצל הרופא וכך יעולת לקבל מידע ממקור ראשון כמו כל ניתוח - בהחלט מדובר בניתוח שדורש מיומנות כירורגית מחד ונסיון מאידך הניתוח בהרדמה כללית קלה יחסית הייתי ממליץ על פתיחות עם ביתך והגעה יחד לשיחה עם הרופא מידע מפורט תמצאי ב DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן