ניתוח לתיקון צניחת האגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/12/2010 | 22:36 | מאת: לילוש

שלום ד"ר קריסי, בהמלצתך פניתי לד"ר נוימן בעניין ניתוח רשת להרמת השלפוחית. בבדיקת U.S.וגינאלינצפה גודש כלי דם בפרמטריום. האם מעכב ביצוע הניתוח הנ"ל? מאד מודה לך מראש על תשובתך.

שלום הדבר כמובן אינו רצוי כיוון שבהפשלת השלפוחית בניתוח יש סיכון לדמם מוגבר הייתי מעדיף לראות את הסונר וההמלצות בעצמי אם תרצי להגיע לבדיקה אשמח בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן