תפרים בשפתיים פנימיות של הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/12/2010 | 17:56 | מאת: ספרדיה

שלום רב, עברתי הרמה של דפנות הנרתיק גם אחורי וגם קדמי בסופו גם תיקון של השפתיים זה פעם שניה שתופרים לי את השפתיים , היה חתך אסתטי לא יפה, והתפרים פשוט לא תופרים את המקום הם נמסים ואינם מחברים את דפנות השפתיים ממה זה יכול לנבוע? סוג חוט התפר? תכניקה מיוחדת מה? אודה על תשובתך המהירה והמפורטת

06/12/2010 | 15:26 | מאת: נטלי הרמן

בהצלחה

לדעתי האחוי הלא תקין יכול לנבוע ממתח מוגזם על הרקמה או מטכניקה ניתוחית לא מתאימה אצלך כמובן שאיני יכול להשיא עצות עם איזה תפר להשתמש ומה לעשות ללא בדיקה אך העובדה שנכשלת פעמים בניתוח אומרת שצריך הערכה מדוקדקת יותר דר חיים קריסי לפרטים באתר שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן