איבוד תחושה לביופלסטי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/01/2021 | 15:23 | מאת: ליה

שלום לפני 3 שנים עברתי לביופלסטי ומאז אין לי תחושה כלל בדגדגן. אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנוגע לזה??

שלום. כעיקרון אין קשר בין הלביופלסטי שנעשה על השפתיים הקטנות בעור והינו שטחי לחוסר תחושה בדגדגן . מקור העצבוב שונה. פני לביקורת למי שניתח אותך להתיעצו. מידע נוסף באתר drkrissi.com

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן