נרתיק רחב?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/12/2010 | 18:28 | מאת: יסמינו'ש

חג שמח!! בת 25 לפני לידות. האם זה מחייב שאם מבנה המותניים והאגן שלי רחב אז שאני אהיה רחבה גם בפנים?כלומר שהנרתיק יהיה רחב?ועוד שאלה אם אפשר,כשגבר מתלונן שהוא לא מרגיש מספיק חיכוך בזמן החדירה,האם הוא מתכוון שפתח הנרתיק לא מספיק קטן או שהתעלה שהאיבר עובר בה היא זו שלא מספיק צרה?מקווה שהבנת כי לא ידעתי איך להסביר את עצמי כ"כ. תודה וסופ"ש נעים.

אם הוא לא קטן מאד אז או שאת מרטיבה מאד ואז אין חיכוך או שאת אכן מעט רחבה וכדאי לבצע פזיותרפיה אגנית או ניתוח קטן להיצרות הנרתיק עדיף להגיע לבדיקה למידע מדויק דר קריסי תסתכלי בנושא באתר שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן