שאלה מובנית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/11/2010 | 05:14 | מאת: zara

אני נשואה מזה 20 שנה אך יש לי בעיה הפות שלי לעניות דעתי שמן ולא פורפורציונלי כמו לנשים רבות רציתי לדעת באם יש ניתוח שאיבה של הפות ע"מ להקטינו?

29/11/2010 | 13:23 | מאת: דיתי

גם לי היתה אותה בעיה ולפני כ- 3 שבועות עשיתי שאיבת שומן באזור הזה. האזור עוד קצת נפוח, אבל כבר רואים בהחלט את השינוי. ואני כבר מחכה לראות את השינוי הסופי. אם תרצי אתן לך פרטים נוספים.

יש אפשרות אך רוב הפלסטיקאים נמנעים משאיבת שומן האיזור - עדיף להתיעץ עם פלסטיקאי

05/12/2010 | 10:39 | מאת: דיתי

דווקא פלסטיקאים לא מתמחים בנושא הזה. אני שאבתי אצל דר' שפירא שיש לו נסיון רב בנושא.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן