רקטוצלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/11/2010 | 22:22 | מאת: yal

האם כדאי לבצע ניתוח לתיקון הצניחה, אם אני מתכוונת להכנס בקרוב להריון ויהיו לי בע"ה עוד כמה לידות? אם אבצע את הניתוח האם הבעיה תחזור על עצמה אחרי הלידה?

השאלה מתי ההריון הבא אם יותר משנה אני מעדיף לנתח כדי לשמור על איכות החיים , הצאיה ויחסי המין ואם תיהיה בעיה בעתיד ניתן לנתח שוב במידה ולא משתמשים ברשת - לא צריכה להיות שום בעיה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן