ד"ר חיים קריסי שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/11/2010 | 19:47 | מאת: שירית

ד"ר חיים קריסי שלום אני בת 27. יש לי בפות חתיכת בשר ורודה (אני לא כל כך יודעת איך לתאר את זה וגם לא כל כך נעים לי) שיוצאת מפתח הנרתיק,אני חושבת שתמיד זה היה אבל זה היה קטן ולא הפריע לי לפני 4 חודשים ילדתי וזה ממש גדל ועכשיו זה מפריע לי בכלל ובקיום יחסי מין בפרט. מה זה יכול להיות? איך ניתן להסיר את זה? תודה מראש

צריך ראות מה זה בדיוק ממליץ שתגיעי לבדיקה התקשרי למזכירה 052-5134747 כעיקרון ניתוח פלסטי מקומי מדויק לרוב מחזיר המצב לקדמותו שבת שלום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן