מדממת בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/11/2010 | 18:01 | מאת: לינה

יש לי בעיה רצינית ואני אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי, כשאני מקיימת יחסי מין, אני תמיד מדממת, למרות שאני רטובה והחדירה היא קלה. אני אוהבת את זה בד"כ כואב, חזק ועמוק...אולי זה קשור? ואם לא, מה הסיבות שיכולות להיות?

לא צריך להיות דמם ביחסים לעיתים יש קרע של העור בכניסה שגורם לדמם טרי לעיתים פוליפ או פצע בצוואר הרחם צריך לבדוק כדי לדעת בדיוק דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן