פות תפוח-עיצה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/10/2010 | 16:28 | מאת: אופטימית

לפני כ-10 שנים אחרי שהורדתי במשקלי כ-30 עברתי שאיבת שומן + מתיחת בטן כחלק מעיצוב הגוף. מאישה שמנה הפכתי למלאה במקומות הנכונים וזה בדיוק מה שרציתי. מאז הניתוח ומעצם מתיחת הבטן אני מתמודדת עם מבוכה לא קטנה מאחר והבטן שלי שטוחה יותר מהפות התפוח והבולט. אני חייבת לציין שהוא היה כך תמיד, אך לא בלט והפריע לפני לפני שהורדתי במשקל ובעיקר לפני מתיחת הבטן. מצב זה יוצר אי נוחות ללבוש מכנס רגיל ומאלץ אותי ללבוש מכנס גדול ורחב בכדי שלא יבחינו בפות התפוח שנראה כאילו שמתי באזור "חבילה" שגורמת להבלטה. בנוסף עצם מתיחת הבטן גרמה ל"הרמה" כלפי מעלה של הפות ולכך החריץ מתחיל מקו המפשעה כלפי פנימה ולא מתחילה בין הירכיים כלפי מטה. האם קיים ניתוח שיכול לשנות את מבנה הפות, שיהיה פחות נפוח, יותר שטוח ולא תפוח וספוגי שבולט מבעד לכל דבר צמוד שאלבש. אודה על עזרה במציאת פיתרון לבעיה מביכה זו. בתודה, אופטימית

27/10/2010 | 14:10 | מאת: קראתי על זה

יש ניתוח שנקרא עיצוב ואגינה. נראה לי שזה יכול להתאים למה שאת מתארת.

02/11/2010 | 14:11 | מאת: אופטימית

11/11/2010 | 12:16 | מאת: סיגי

גם לי היתה בעיה כזו עם אותו חוסר נעימות ובושה ואחרי התלבטויות לא רבות עברתי בשבוע שעבר ניתוח שאיבת שומן מהפות. הניתוח די פשוט (אני שילבתי גם ניתוח להצרת הנרתיק) וההחלמה לא קשה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן