תיקון שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/10/2010 | 01:33 | מאת: שי

שלום ד"ר קריסי אני בת 30 והשפתיים "קרסו" כלומר האיזור פתוח ולא סגור כפי שהיה וזה די לא אסתטי, רציתי לדעת אם אפשר לסדר זאת, שמעתי שגם אם כן זה יחזור לקדמותו לאחר שאלד בעז"ה בעתיד, האם זה נכון? וחשוב לי מאוד לדעת במידה וזה ניתן לתיקון , כמה זמן כל הפרוצודרה לוקחת , וכמה בערך זה עולה,אני יודעת שלא תנקוב במחירים אבל הערכה תעזור לי כי אני דלת אמצעים, שא' נוספת היא האם ניתן לבצע זאת בחיפה? אשמח למענה מהיר ממך,זה חשוב לי מאוד

שלום לפי התיאור שלך הבעייה אינה בשפתים אלא פתח נרתיק תחתון רפוי או צנוח שצריך להצר אותו למראה סגור יותר אם זה כך יש מצבים רפואיים שניתן לקבת השתתפות של הקופה הייתי ממליץ להגיע לבדיקה ולראות כנסי לאתר DRKRISSI.COM וקראי יותר רופאים אורוגינקולוגים בחיפה והצפון ישנם מכיוון שאיני מכיר את עבודתם ואיני רוצה להעדיף אחד ולשכוח השני לא אתן שמות דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן