הקטנת שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/10/2010 | 00:32 | מאת: לינוי

מהי עלות של הקטנת שפתיים פנימיות ומה הסיכון אם יש כזה? בנוסף האם העובדה שהשפתיים הפנימיות שלי ארוכות זה גורם לי להנאה מופחתת ביחסי המין? כי זה כואב לי כשזה נכנס לנרתיק בזמן הקיום אז לאחר ניתוח המצב ישתפר?

אחרי הקטנה הן קטנות - איני מבין את שאלת היעילות כמובן שגם אחרי הקטנה אין ודאות לשינוי בהנאה מיחסי מין

05/11/2012 | 14:17 | מאת: שושי

מהי עלות זה אומר כמה עולה, כמה צריך לשלם. תלמד לקרוא לפני שאתה חותך אותנו!!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן