שפתיים בולטות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/07/2006 | 13:43 | מאת: ניני

דר' שלום אני בת 25,השפתיים הפנימיות שלי ממש יוצאות החוצה....האם זה נורמלי?זה נראה ממש בחוץ נופל...התביישתי לשאול רופא נשים מה אפשר לעשות עם זה....האם ניתן לתקן את זה?...איך המנתח מחליט באיזה גודל לעשות את זה?....וכמה ניתוח כזה יכול לעלות?... והכי חשוב...איפה עושים את הניתוח כלומר בבית חולים ..פרטי?... אודה על תשובתך

שלום לצערי רופאים אינם מודעים לבעייה ולסבל שהיא גורמת , בהחלט ניתן לתקן בניתוח פלסטי את הבעייה. מידע רב בנושא תוכלי לקרוא באתר של דר עמוס שפירא - אחד האנשים עם הניסיון הרב ביותר בתחום LEYAPOT.COM הניתוח מבוצע באופן פרטי ודיסקרטי לחלוטין בבתי חולים פרטיים מהטובים בארץ כגון אסותא ועתידים ברמת החייל (של פרופ שפלן) אני ממליץ לך להגיע אליו לפגישת יעוץ שאינה כרוכה בתשלום לגילוי נאות - במיקרים רבים ומורכבים אנו משתפים פעולה בניתוחים מורכבים שונים בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן