שלום לך :]

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/10/2010 | 17:22 | מאת: חוששת :\

אני בת 20 ובתולה. לא ביקרתי אף פעם אצל רופא נשים רק מהבושה אז אין לי ממש חוות דעת בנושא חוץ מעצמי.. יש לי שפתיים נורא בולטות ולא אסתטיות והייתי רוצה לשמוע על אפשרויות טיפול בנושא ומחירים ואם אפשר להגיע לפגישת יעוץ, אשמח לתשובה מהירה ומפורטת..

באינטרנט לא תגיעי למידע שמתאים לך תגיעי לבדיקה ושיחה - מה באמת מפריעה לך דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן