שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/09/2010 | 02:57 | מאת: גו

שלום אני רוצה לדעת אם אני עושה מיתוח איחוי קרום ביתולין..כמה אני צריכה לשלם?! בבקשה תענה לי..והאם זה בטוח..וכמה זמן הניתוח ? ואפשר כאילו שזה ישאר לשנים?

שלום כעיקרון אם משחזרים בצורה יסודית - הקרום חוזר למצב המקורי בצורה שלמה לפרטים התקשרי ביום א בצהרים 0504065427

01/10/2010 | 12:50 | מאת: שיר

אני עשיתי אצל דר שרגא וקסלר יש לו אתר בדוקטורס והוא מעולה ולא יקר ואנושי למה לך להיות שפן ניסיונות

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן