אולי אני לא הכי קשור עם שאלה שלי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

20/09/2010 | 22:51 | מאת: מייקל

פשוט לא הכי יודע את מי לשאול שאלה שכואבת לי כבר הרבה זמן ועדיין אין לי תשובה. מה שמאוד יכול לעזור לי זה לדעת האם כל יש מצב ש20 שנה אחרי ניתוח פלסטי במערכת מין לא יראו שום צלקת,שום סימן של התערבות כירורגית על גוף של מי שנותח עד גיל שנה? למה זה מתקשר.אני מדבר על אנשים שנולדו שתור אנדרוגינוס ונותחו בגיל מאוד קטן.האם מי שהיה לו את שני המינים (זכרי ונקבי) כשנולד וכיום יש לו רק מין נקבי,האם חייב להיות איזה סימן זיהוי לזה שהוא נולד לא כנקבה או שיש אפשרות שלא יהיה כל סימן בכלל? תודה מראש.

לא הפורום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן