מודאגת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/09/2010 | 16:53 | מאת: מימי

אני בת 23 מסורתית התחתנתי לפני שבועיים לאחר קיום יחסי מין לא היה דימום ואני בחורה בתולה.חוסר הדימום גרם לי ןלבן זוג שלי התרחקות.תעזרו לי בבקשה האם היתה חובה לדימום לאחר קיום יחסי מין ראשוני?

17/09/2010 | 22:15 | מאת: גולשת

מימי 0 אני לא רופאה, אבל אני מפנה אותך למאמר של ד"ר קריסי, ותביני ממנו שאין חובה שיהיה דימום ביחסי מין ראשונים http://health.walla.co.il/?w=/5000/1585312

18/09/2010 | 22:15 | מאת: שיר

לי ביכלל לא זכור היתעסקות בקרום הבתולין אם יש דם או אין ,אם אצלך ואצל בן זוגך זה כל כך חשוב אז למה לא הלכת ליבדוק ליפני החתונה עכשיו זה מאוחר אם הוא לא מעמין לך תעיפי אותו

בניגוד לאמונה הרווחת 40 אחוז מהבתולות לא מדממות בזמן יחסי מון ראשונים !!! תביאי את בעלך ואסביר לו , חבל על שלמות המשפחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן