חצי קרום בתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/09/2010 | 18:46 | מאת: שני

לאחר בדיקת רופאת נשים חצי מקרום הבתולים עדין קיים ולכן קשה לי לקיים יחסים, הרופאה בקשה שננסה עוד חודש ואם לא , אז ניתוח, מה זה אומר ומה התהליך? האם יש אפשרות במקום ניתוח לעשות בלייזר בלי כאבים? אשמח אם תוכל לומר לי על כל האפשרויות! תודה.

בהחלט ניתן בפעולה קלה יחסית ומדויקת לפתוח את הקרום הנוקשה למידע באתר DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן