בת 45

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/09/2010 | 23:21 | מאת: רונית

הנני בת 45, לאחר 4 לידות, מעונינת לעבור ניתוח הצרת נרתיק, האם יש גיל מסויים שממנו "מתחילים" לתקן ? יש לציין כי אני נמצאת בתחילתו של גיל המעבר, אין ספק שאחרי לידות - הנתרתיק מתרחב, והמצב איננו כפי שהיה.... ומעונינת מאוד בהנאתו של בעלי.

לא קשור לגיל אלא לתחושה ליותר פרטים תוכלי למצוא באתר DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן