הצרה ועיצוב הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/08/2010 | 03:17 | מאת: מהססת

אינני מרגישה שהנרתיק שלי התרחב לאחר הלידות אך בעלי טוען שאכן כך.השאלה היא מה הסיכונים בניתוח הצרת נרתיק ועיצובו?האם ניתן בבדיקה גניקולוגית לקבוע כי אכן הנרתיק התרחב?והאם יש סיכוי ולו הקל שבקלים שההנאה ממין תיפגע בעקבות ניתוח מסוג זה?

בכל ניתוח יכול להיות - 1. סיכוני הרדמה 2. דימום או זיהום 3. שינוי מבנה בנרתיק לרוב אצל מנתח מנוסה כמובן שאין סיכון רב אם כי תמיד הכל יכול להיות בשביל זה בוחרים מנתח אין בדיקה אוביקטיבית מדעית לרוחב נרתיק - יש נשים עם עור גמיש ויש עם עור נוקשה, יש איבר קטן וגדול לגבר, יש שנהנות ונהנים גם מנרתיק רחב - אם בן זוגך לא נהנה סימן שיש כבר בעיה לכן ממליץ להבדק לראות אם יש משהו אוביקטיבי רחב או בעיה אחרת (הרטבה מוגזמת שמורידה חיכוך) וכו בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן