תפרים ודימום אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/08/2010 | 15:36 | מאת: מיקי

ילדתי לפני כ-8 שבועות בלידת ואקום. בבדיקת הרופא הכל נראה תקין, למרות שהתלוננתי על כאבים קלים מידי פעם באזור התפרים. אחרי ניסיון לקיים יחסי מין, שכאבו מאד, התחיל דימום יחסית קל, נראה שמהתפר. האם זה תקין? האם הכאבים בזמן יחסי המין יחלפו? יכול להיות שהאזור עדיין לא התאחה כראוי? תודה

יתכן מעט רקמת גרנולצי ה שיכולה לדמם וצריך להסיר אותה או שלעיתים קרובות יש עור בלבד מתוח באיזור התחתון והוא מפריע ליחסים וקרע וצריך ל]פתוח אותו בהרדמה מקומית ממליץ שתגיעי לבדיקה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן