תחושה של עקצוצים וחתכים באיזור איבר המין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/08/2010 | 10:01 | מאת: טלי

שלום רב, בשלושה חודשים האחרונים היתה לי פטריה באיזור לקחתי אגיסטן משחה וגם נרות זה עזר לי אך המקום לא נרגע לי לגמרי (יש לציין שלקחתי במשך תקופה זו פעמיים אנטיביוטיקה לדלקת בסינוסים וכנראה זה גם הוסיף ) כרגע אני מרגישה וגם רואה שיש לי מעין חתכים בקיפולי העור בשפתיים וזה נורא מציק ומעקצץ ומגרד לפעמים זה נרגע יותר ולפעמים זה ממש מציק.(אני בת 37 אמא לשלושה)יש לי חתך עדין גם היכן שתפרו לי בלידה האחרונה (לפני שנתיים), זה שורף גם במתן שתן, אני מאד מפחדת ללכת לבדיקה, כמו מה זה נשמע? תודה מראש

אמא ל 3 ומפחדת ללכת לבדיקה ??? תנסי משחת קומאגיס (יש בה מעט סטרואידים ונגד פטריה) אם לא יחלוף לחלוטין בזמן סביר ממליץ על בדיקת גינקולוג שנה טובה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן