צריכה עזרה..דיי דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

16/08/2010 | 21:41 | מאת: רינה

אני לא יודעת אם הקרום בתולים שלי חצוי או לא הוא נירא רגיל עם חור באמצע שדרכו הפין צריך להכנס, אולם מתחתיו ישנו עוד חור קטן שאני חושבת שגם שם הוא יכול להכנס, אני לא יודעת, אולי זהו קרום בתולים חצוי? אבל חצוי לרוחב? האם הגיוני הדבר? תודה רינה.

מדוע זה דחוף ? כעיקרון צריך להסתכל זה לא קרום חצוי כי קרום חצוי הוא כמו חוט באמצע החור האמצעי שחוצה אותו - אם תרצי אשלח איור אם חדר פנימה משהו כנראה זה קרע קטן שניתן לתקן למידע ותמונות באתר שלי DRKRISSI.COM

28/09/2010 | 19:04 | מאת: אבראהים

אני לחוץ מאוד לגודל הפין שלי אני מבקש לעזור לי כדי להגדיל אותו עד 20 ס"מ תודה מראש אם תעזרו לי לא יודיע לאן ולמי לפנות אני מתבייש לדבר עם הרופא שלי על הנושא

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן