ניתוח לאחר סיום לידות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/09/2019 | 08:00 | מאת: שרונה

בת 32 ואמא ל 3 ילדים והחלטנו שזהו. בגלל הלידות הפות התרחב וזה בא לידי ביטוי בחוסר הנאה שלי ושל בעלי מחדירה. כמו כן השפתיים החיצוניות מאוד גדולות עד כדי כך שבחדירה צריכה להוזיז אותם לצד. שאלתי האם ניתן לעשות את 2 הניתוחים במקביל ומה הסיכונים?

שלום רב לרפיון וגינלי יש כיום את המונה ליזה טאץ . גורם לחידוש ומיצוק הנרתיק והגברת ההנאה ביחסי מין. אם יש בעיה של קרע בשרירי האגן וכו חייבים ניתוח . לשפתיים קטנות אני מבצע ניתוח שניקרא לביופלסטי ואפשר לעצב אותן מחדש. למידע נוסף drkrissi.com

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן