הקטנת פות בניתוח פלסטי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/08/2019 | 23:33 | מאת: מורין

שלום בת 35 האם אפשר לעבוד ניתוח להקטנת הפות יש לי פות שמן מרגישה מאוד לא בנוח ללכת עם בגד ים או טייץ אשמח לדעת כמה זמן אורך ניתוח כזה ? והאם משתחררים הביתה ישר לאחר מכן ? ואיך מבחינת הכאב? ואשמח לדעת עלות פחות או יותר במייל לראות שזה בכלל ריאלי לי לפני שמגיעה ליעוץ . והאם כל רופא פלסטיקאי יכול לנתח?

שלום. בודאי. אם זה רק הפות החיצוני אפשר לבצע שאיבת שומן. נדיר ניתוח. אם שפתיים קטנות צריך ניתוח להקטנה. אם מדובר ברפיון וגינלי והבעיה יחסי מין יש את האופציה של לייזר וגינלי מונה ליזה טאץ drkrissi.com למידע רפואי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן