דיאנה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/08/2010 | 10:11 | מאת: פיונה

ד"ר קריסי שלום, הייתי אצלך אתמול ונתת לי מרשם לגלולות דיאנה,(3 חבילות)אני בחורה בת 18 מפ"ת. לא ארצה לחשוף עוד פרטים כאן, מקווה שאתה זוכר אותי. רציתי לשאול, כאשר אני מסיימת ליטול את שלושת חבילות הגלולות שכללו במירשם, אוכל לקנות עוד? (כדי שההשפעה על החזה תהיה גדולה יותר) תודה.

בהחלט כן

14/08/2010 | 19:20 | מאת: דיאנה

אבל ד"ר אתה רשמת לי מרשם של 3 חבילות ולא יותר..וכאשר אני מסיימת ליטול את שלושת חבילות הגלולות בית המרקחת לא ייאפשרו לי לקנות עוד חבילות גלולות.. אצטרך לבוא אליך לביקור נוסף ושתיתן לי מרשם נוסף?( אני מתגייסת ב-18 לאוגוסט)

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן