לביוסקטומי ויחסי מין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/08/2019 | 21:13 | מאת: קרן

שוקלת לעבור את ההליך ובנוסף לבדוק האם פתח הנרתיק התרחב יתר על המידה לאחר הלידה. האם אפשר לאחד את שני הניתוחים? כיצד מתבצע ניתוח הצרה של פתח הנרתיק? ועוד שאלה-האם הצטלקות תשפיע על יחסי המין, ירידה ברגישות או עודף רגישות? או שזה תלוי שיטה שבה משתמשים בניתוח

מנסיוני הצטלקויות נדירות ואען ירידה בהנאה המינית אם הניתוח נעשה במיומנות ראויה. אך ברפואה תמיד יתכנו המיקרים שכן יקרה. למיצוק הנרתיק ליחסי מין אני מבצע בשנים האחרונות לייזר וגינלי. מונה ליזה טאץ. ניתן לקרוא באתר שלי drkrissi.com

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן