הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/08/2010 | 08:37 | מאת: פיונה

ד"ר חיים קריסי שלום, שאלתי היא לגבי ההורמון אסטרדיול וגלולות מסוג דיאנה. האם ניתן לקחת גלולות אלו בלי מרשם רופא? ומה לגבי הורמון אסטרדיול? האם גם אותו מותר לקחת מבלי שרופא ייתן לי אישור? ואם שניהם מצריכים מרשם רופא, היכן משיגים אותם? את ההורמון אסטרדיול מזריקים או שהוא בא בכדור? אשמח אם תענה לי על שאלותיי. (פעם כשהייתי קצת יותר מלאה היה לי חזה ועכשיו כשהרזתי הוא ירד מנפחו בצורה משמעותית.) תודה, פיונה (בדוי)

דיאנה - מרופא נשים, תוכלי להגיע גם אלי אסטראדיול נמצא גם בגלולות אך אינו רלונטי יחסית להגדלת השד כמו הפרוגסטרון דר קריסי

07/08/2010 | 17:38 | מאת: פיונה

ד"ר קריסי שלום, תודה שענית לי על שאלותיי..זה היה חשוב לי ביותר. אשמח לקבוע תור אצלך לייעוץ בהקדם האפשרי. אם תוכל למצוא לי תור פנוי בשבוע הקרוב זה יהיה מעולה. תודה רבה. מחכה לתשובה בהקדם, פיונה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן