ציסטה ברטולין ??????

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/06/2019 | 20:38 | מאת: שנייייייייי

ציסטה ברטולין בנרתיק שהתפוצצה לבד .. והרופא הוציא לי עוד כרשי גם מהציסטה, יש לי עוד נפיחות קטנה כמו וריד מנופח רציתי לדעת מתי זה יורד עבר כבר 5 ימים .. והאם יש סיכוי שהציסטה חוזרת??

שלום. יכול לקחת כחודש. אך יכול גם לחזור. מומלץ ביקורת ולסחוט היטב במיקלחת שיצא הכל

18/12/2023 | 22:59 | מאת: שאלה

שלום, מעוניינת להתייעץ לגבי ציסטת ברטולין. אובחנה לפני 3 שנים מאז עברתי כמה ניקוזים וניתוח ווורד קטטר שלא צלח (הקטטר נפל לאחר שבועיים והחור נסגר) באולטרסאונד נצפו 2 ציסטות צמודות. מיואשת מהמצב, מה ניתן לעשות?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן