רקטוצלה צניחת קיר אחורי בנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/04/2019 | 18:46 | מאת: אסנת

שלום רב דוקטור. גיניקולוג אבחן רקטוצלה בדרגת 1-2 ללא ציסטוצלה. אני פניתי מאחר ואחרי עצירות הרגשתי גוש קשה בנרתיק, שעבר לי . הוא נתן לי הפנייה לפיזיותרפיה לחיזוק ריצפת האגן. עליי לציין שאין לי הפרעה בהתרוקנות . מה עליי לעשות על מנת לא להחמיר את המצב ובטח שלא להגיע לניתוח? תודה על תשובתך!

שלום. לשמור מעצירות ואם רוצים לתקן צריך ניתוח וגינלי פלסטי שניקרא קולפורפיה אחורית

08/05/2019 | 16:27 | מאת: אסנת

תודה על המענה, האם מותר לי לעסוק בפעילות גופנית ? האם בסופו של דבר אין מנוס מניתוח והמצב מדרדר ?? אשמח לדעת וממש תודה על המענה וההתייחסות .

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן