האם יש חשיבות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/06/2010 | 07:35 | מאת: קרן

שלום ד"ר.. אני לפני ניתוח מתיחת בטן והקטנת חזה... ואני שוקלת לעשות ניתוח להצרת הנרתיק... השאלה היא אם יש חשיבות מה עושים לפני מה? לפי שיחה שלי עם הרופא של ההצרה הוא מתעקש שכדאי ונכון לעשות קודם את הצרת הנרתיק. מה נכון לעשות? אשמח לקבל תשובה, תודה

שלום דעתי המקצועית חד משמעית שאת הניתוח הגדול יותר מבצעים קודם, מחלימים ואחר כך מבצעים את ההצרה שהוא ניתוח פלסטי מדויק אך קטן בהקפו יחסית לאחר למידע על הניתוח כנסי לאתר DRKRISSI.COM שבוע טוב

13/06/2010 | 06:41 | מאת: שוב שלום...

תודה על הכנות והיושר... אני באמת מעריכה זאת! אשמח לדעת היכן אתה נמצא, להגיע אליך ליעוץ. תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן