אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/06/2010 | 09:02 | מאת: תמר

אני בת 33 ילדתי לפני 4.5 חודשים (ילד 2) במשקל 3750 ק"ג. מאז אני מרגישה קושי לשלוט בסוגרים(גם שתן ובעיקר צואה), כשאני מחדירה טמפון לאט לאט הוא צונח למטה ולא מחזיק טוב, בכלל, אני מרגישה שלא הכל חזר למקום כמו שאומרים. כמה זמן בד"כ לוקח לאיברים לחזור למצבם הקודם ומתי דרושה התערבות רפואית? האם אני צריכה להבדק?

ודאי שאת צרעכה להבדק נשמע כפתח נרתיק רחב מאד ואולי צניחה למידע DRKRISSI.COM שבת שלום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן