שפתיים חיצוניות נראות לעין בבגדים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/03/2019 | 22:10 | מאת: מעיין

שלום, המראה של האיבר מין שלי מפריע לי קצת הוא בולט תמיד השפתיים החיצוניות ארוכות זה בולט תמיד בבקיני טיץ וגינס..הפנימיות לא בולטות, אני שמה לב שאצלי זה יוצר בולט מאצל אחרות השפתיים החיצוניות , אפשר לעשות ניתוח לחתוך את העור שם או משהו ? תודה

שלום בהחלט ניתן להקטין אותם קראי יותר באתר drkrissi.com ובאינטרנט חיפוש תחת לביולסטי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן