ניתוח לעיצוב שפתי הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/05/2010 | 00:56 | מאת: ספיר

שלום, אני בת 17 לאחר חקירת הנושא וקריאת מאמרים בנושא- החלטתי שזה הפתרון לבעיה שלי.יש לי שפתיים גדולות אשר בולטות מאוד והעור נראה מאוד לא יפה- כמו מין עור עוף בצבע כהה מצבע הגוף שלי. כמו כן גם הדגדגן שלי נראה גדול מאוד- כמעט כמו פין קטן ונורא קשה להסתיר אותו. מיותר לציין שדברים אלה פוגעים בביטחון העצמי שלי. אני רוצה לעשות את הניתוח הזה ברגע שימלאו לי 18 ללא ידיעת הורים- דבר זה יכול להוות בעיה כלשהי? כמו כן אני רוצה לדעת כמה ניתוח כזה יעלה במקסימום...קראתי שניתוח כזה יכול לעלות יותר מהגדלת חזה- בטווח ה8000-11000 ש"ח...זה הגיוני?

נגד דגדגן גדול לדעתי אין מה לעשות כיוון שניתוח לקיצור שלו חד משמעי בעיני אסור ויכול לפגוע בך מה שצריך לעשות זה לעצב את השפתיים בהתאמה לפות שלך שיראה יפה ולא כמו של תמונה של מישהיא אחרת המחירים משתנים מאד וזאת לא צריכה להיות הבעייה מה גם שיש לך עוד זמן בכל מיקרה אם תגיעי אלי - ממליץ להגיע עם האמא אחרי שהסברת לה בפתיחות מה הבעייה ולא ממליץ בגילך הצעיר להסתיר וכו שלא תעשי טעויות בברכה דר קריסי למידע נוסף באתר DRKRISSI.COM

30/05/2010 | 15:19 | מאת: ספיר

הבעיה היא שאני ממש לא מסתדרת עם אמא שלי (החורגת) ועם אבא קשה לדבר על נושאים כאלה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן