כאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/05/2010 | 20:48 | מאת: דור

שלום, לפני כשלושה חודשים ילדתי לידה שנייה רגילה . אחרי הלידה התחילו לי כאבים שלא הכרתי לפני. הייתה לי דלקת בשלפוחית שתן שטופלה באנטיביוטיקה. ונראה שזה עבר. אבל כל חודש אחרי המחזור יש לי יומים צריבה בשתן בערך יום- יומים וזה עובר ואז מגיעים דקירות בבטן ( פעם פעמים ביום ) אחרי שמגיע הביוץ הדקירות עוברות. ביומים האחרונים אני מרגישה גם קצת כאבים בצד שמאל. עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות גם שתן ותרבית שיצא תקין. הלכתי לרופא נשים שלמעט קצת רירית מעובה הוא לא ראה שום דבר. רופאת המשפחה שלי שלחה אותי לאורולוג .. אבל נראה לי שאני צריכה אורוגניקולוג . האם לפי הסיפור זו בעיה אורולוגית האם יש טעם שאני אגיע למרפאתך?

נשמע כבעייה בדרכי שתן שהחלה אחרי דלקת בדרכי שתן יתכן שרק תסמינים שאחרי דלקת שיכולים להמשך במיקרים קשים מס חודשים אולם יתכן גם בעיות אחרות עדיף להבדק מידע נוסף DRKRISSI.COM דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן