קרום בתולין קרוע

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

19/05/2010 | 15:13 | מאת: אנונימית

שלום אני חושבת שנקרע לי הקרום בתולין מאוננות עוד לא הגעתי לגיל 18 ואני דתיה אני יודעת שצריך להגיע לפגישה עם הורה,אך אני לא יודעת כיצד אסביר את זה לאמי? האם יש אפשרות שאגיע לפגישת יעוץ עם צ'ק לתשלום הכספי אך בלי הורים? תודה.

שלחי לי מייל וביום א אצור איתך קשר המייל - [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן