שפתיים חיצוניות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/12/2018 | 15:12 | מאת: מרינה

ניסיתי לקיים יחסים מלאים עם החבר ולקח זמן ארוך עד שהחבר הצליח לחדור אלי וגם תוך כדי קיום היחסים הרגשתי כאבים ואי נוחות. מתברר שאני עם שפתיים חיצוניות ארוכות ונפולות וזה מפריע ומקשה לקיים יחסים . מה ניתן לעשות? הצעות וכו'. תודה רבה

שפתיים לא יריעו כך לחדירה תיתכן בהחלט בעיה אחרת כגון פתח צר או קרום נוקשה או מחיצה. צריך הערכה עי מומחה בתחום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן