חזרה לפעילות גופנית לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/05/2010 | 17:57 | מאת: אור

שלום, אני מספר ימים לאחר ניתוח לקיצור שפה ימנית, המקום מחלים, אך רק ישיבה והליכה קצת לא נוחות. בד"כ אני הולכת כשעה ליום ורוכבת כפעמיים בשבוע על אופניים. מתי מומלץ לחזור לפעילות רגילה? אני משערת שעם רכיבה אצטרך לחכות מעל חודש, אך מה עם הליכה? האם יש סכנה בפגיעה במקום או פתיחת התפרים מהתנועה? תודה אור

כחודש

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן