קרום הביתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/05/2010 | 09:30 | מאת: רינאן

שלום לך ד"ר אני רוצה רק שתפנה אותי או תתן לי מספרי טלפונים של רופא שעושה ניתוח החזרת קרום הביתולים שבאזור הצפון חיפה או עפולה בבקשה ואל תתעלם מהשאלה שלי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז ..והמון תודה לך אתה עוזר לי מאוד מאוד בזה וזה נורא חשוב לי..

שלום פשוט איני מכיר זה לא משהו שמדברים בפומבי אם תרצי להגיע לתל אביב תפני למזכירה שלי 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן