מבוטחי כללית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/04/2010 | 19:27 | מאת: אור

שלום האם אתה מקבל גם מבוטחי כללית? כלומר אם קיבלתי הפנייה מרופאת הנשים שלי לקיצור שפה והוצאתי התחייבות מהקופה, האם ניתן לפנות אליך לביצוע הניתוח? האם אתה עובד עם הכללית? ואם כן, לאן צריך לפנות? אשמח לתשובה מהירה אור

עם ההפניה את יכולה לפנות לבית חולים ציבורי אם כי איני בטוח שיבוצע בכל מקום ואינך יכולה לבחור מנתח, כיוון שמדובר בניתוח פלסטי ולא רפואי אני מקבל יעוצים של רשת רופאים בכללית מושלם בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן