ניתוח להקטנת שפתיים-בית חולים ציבורי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/04/2010 | 20:19 | מאת: שלי

שלום נקבע לי תור לעוד כשבועיים לניתוח להקטנת שפה ימנית פנימית ארוכה. איני יודעת מי עומד לנתח אותי, כי זה לא נעשה באופן פרטי, אולם אני חוששת שאולי לבית החולים אין מספיק ניסיון בביצוע ניתוחים כאלה (לא מצאתי באינטרנט שום התייחסות לנושא בהקשר של בית החולים), האם חששי הוא אמיתי, האם יש סיכוי שאעבור ניתוח כזה במקום ללא ניסיון? הניתוח מתבצע במחלקה לנשים ואיני יודעת בדיוק את מי לשאול, כי איני יודעת את שם הרופא שינתח. אשח לשמוע את דעתך תודה שלי

דעתי שצריך לדעת מי מנתח אותך ומה המיומנות שלו ולמי אפשר לפנות אם יגרם לך נזק - אין אפשרות לתקן אותו אם יתחיבו לפני ניתוח שאת הניתוח יבצע מישהו שמבצע כאלה באופן קבוע - זה סביר

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן