ניתוח פלסטי לאיבר מין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/08/2018 | 01:25 | מאת: יניב

שלום פרופסור הבנתי שאתה עוסק בניתוחים פלסטיים אצל נשים. אני רציתי לשאול אותך אם אתה יכול להפנות אותי לרופא שיכול לעזור לי לתקן חוסר סימטריה באיבר המין שלי הנוטה מטה והצידה מה שגורם לי להיות חסר בטחון באופן בלתי נשלט לא מצליח להגיע למצב מיני עם בחורה בעקבות זה. אין לי זווית מוגזמת מדי ואין לי מחלת פיירוני לפי מה שהאורולוג אמר לי לפי הבחינה של הפין במצב רפוי. אני בחור צעיר בן 20 ואני לא כל חיי לפחד מאנטרקציה מינית בגלל זה. הלכתי למלא אורולוגים ולרופאים המתעסקים באסתטיקה ואף אחד לא מוכן לעזור לי. ואני מוכן לשלם כמה שצריך על טיפול שיעזור לי אם אתה רק יכול בבקשה להפנות אותי למישהו שיכול ומוכן. בבקשה צור איתי קשר מהמספר שהשארתי

שלום אני לא עוסק בתחום בגברים לכן לא יכול להמליץ ספציפית. מי שמטפל בזה זה אורולוגים ! אם הייתה אצלם ודאי יוכלו להפנות אותך למי שמנתח זאת מיקצועית

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן