תשלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/04/2010 | 14:17 | מאת: רותם

שלום אני בת 18.5 ואני רוצה לעשות ניתוח לשפתיים הקטנות. יש הרבה התלבטויות ואחת מהן זה גם אם לשלם במזומן או לא. כי מצד אחד ככה לא ניתן לראות ששילמתי בשביל הניתוח וזה חשוב כי אני לא רוצה לערב בזה את ההורים שלי. רציתי לשאול מה באמת החסרונות בלשלם במזומן לניתוח כזה. אשמח אם תענה לי על השאלה. תודה

איני מבין את השאלה את משלמת במזומן/אשראי/צק וכו ומקבלת קבלה על התשלום אף רופא שמכבד את עצמו לא יכחיש שניתח אותך בכל מיקרה זה מתועד בתיקך בבי"ח אם כי מי שלא יודע על כך (כמו משפחה או חבר) לא ידע איך למצוא את זה ולא ידע על כך למידע נוסף באתר DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן