ניתוח לתיקון צניחת שלפוחית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/08/2018 | 13:43 | מאת: רחלי

שלום, האם קיימים סוגים שונים של רשתות להרמת שלפוחית? והאם ישנם הבדלים משמעותיים ביניהן? כמו כן האם קיימת אפשרות לניתוחים אלו בהרדמה מקומית בגישה נרתיקית?

שלום, ההמלצה כיום היא לא להשתמש עם רשת אם לא חייבים כל רופא משתמש ברשת שהוא מאמין בה - אין הנחיות באיזו להשתמש מידע באתר שלי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן