כאבים בשפה עד תחתית העכוז-דחוף !!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

15/04/2010 | 18:59 | מאת: מיכל

אני בת 41, ילדתי 2 לידות לידניות רגילות, האחרונה לפני 12 שנים. לפני כשנה הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון ומאז הפעילות ההורמונלית שלי גברה, כולל כאבי מחזור וווסת חזקה. מזה כחודש אני סובלת מכאבים בשפה השמאלית של הפות, הכאב מגיע עד תחתית העכוז באותו צד דרך המפשעה. כמו כן קיים כאב באזור הרחם (אמצע הבטן התחתונה). אני כרגע לפני מחזור והכאבים החריפו. האם יכול להיות קשר? אני מאוד מוטרדת אבל מתביישת לפנות לבדיקה. האם תוכל לתת לי כיוון ? המחשבות לא מניחות לי. תודה

נשמע כמו זיהום ? יתכן של בלוטת הברטולין - התנפחות ציסטית בשפה של הפות לור מצבך מאד ממליץ על בדיקה בהקדם אם חשד לזיהום ואינך רגישה אנטביוטיקה כגון אוגמנטין יכולה לטפל בבעיה כאמור - צריך להבדק דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן