לייזר.......,...........,.......

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/07/2018 | 20:21 | מאת: לילי

הי האם טיפול לייזר מתקן רקטוצלה? לפי הבנתי אתה מטפל בלייזר,נכון?

שלום אני אכן מבצע טיפולי לייזר מונה ליזה באופן מיקצועי מספר שנים בהצלחה מרובה , בעיקר לכאבים ביחסי מין יובש נרתיקי הפרעות במתן שתן ורפיון נרתיקי. לייזר כעיקרון יכול למצק את הנרתיק אם רפוי ולחדש אותו. הוא אינו מטפל בצניחות ! ביחוד לא בצניחות תסמיניות כמו הפרעה במתן צואה מקרים של רקטוצלה תסמיני אני מנתח בהצלחה גדולה, כרוך באשפוז ללילה אחד. אפשר בניתוח לבצע גם פלסטיקה של הנרתיק בברכה, פרופ חיים קריסי DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן