הצרת הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/07/2006 | 11:53 | מאת: אלמונית אלמונית

אני רווקה בת 25, פתח הנרתיק שלי רחב למרות שמעולם לא ילדתי. האם ניתוח להצרת הנרתיק מתאים גם במקרה הזה?

שלום אכן ישנם מיקרים מולדים של פתח נרתיק רחב וניתוח קטן בהחלט יכול להצר אותו אבל - לפני ניתוח כזה צריך להעריך טוב טוב את הבעייה כי לרוב לא מדובר על נרתיק רחב אלא על בעייה בן בני זוג, הפרעות חדירה מצד הגבר ועוד אני מוכן לשמוע את הסיפור המלא ולבדוק אותך לפני שתקבלי החלטה על ניתוח כי לעיתים קרובות יש פתרונות אחרים כגון פזיותרפיה אגנית ועוד בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן