נפיחות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/04/2010 | 02:49 | מאת: אני

דוקטור קריסי שלום: עברתי ניתוח להקטנת שפתיים חיצוניות לא על ידי שאיבת שומן אלא על ידי חיתוך חלק מהשפה ותפירה לרקמה הפנימית (לא לכיוון המפשעה) וכרגע השפתיים מנופחות בצורה מפחידה. רציתי לשאול כמה זמו יקח לנפיחות לעבור ומהי הדרך הטובה ביותר לטיפול. כמו כן רציתי לדעת כמה זמן לוקח לתפרים להינמס? בברכה ותודה

צריך יותר מידע לתשובה כמה זמן את אחרי ניתוח? מי ניתח ? תלוי בטכניקה זקוק ליותר מידע ספציפי או אפילו צילום שתוכלי לשלוח למייל האישי [email protected] בברכה דר קריסי

06/04/2010 | 01:01 | מאת: אני

שלום דר קריסי אני שבוע אחרי הניתוח. הטכניקה שבוצעה היא : הרופא חתך חלק מהשפתיים לאורך ותפר אותם (כל שפה) לרקמה הרכה (לא לרקמה היבשה של העור- כלומר לא לכיוון המפשעה אלא לכיוון השפתיים הקטנות) זה בוצע במרפאת התאומים בברכה ותודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן