?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/03/2010 | 18:10 | מאת: ל

הי, אני יודעת שניתן לקצר את השפתים הפנימיות, אבל האם אפשר ממש לשנות את המבנה של הפות?שיהיה קטן ויפה? או שזה תלוי במבנה שלי? חג שמח ותודה מראש

ניתן לשנות את מבנה פתח הנרתיק ביחוד בנשים אחרי לידה אם את מדברת גם על השפתים הגדולות - צריך לבדוק לפני עיצה כעיקרון ניתן השאלה בדיוק היכן הבעיה בברכה דר קריסי

31/03/2010 | 18:19 | מאת: ?

אני רוצה לשנות את מבנה השפתים הפנימיות(הקטנות) אני לא אחרי לידה,אני אפילו בתולה. אני לא מרוצה ממבנה הנרתיק,האם בכל זאת אפשר לעשות ניתוח? או שצריך לחכות אחרי לידות וכל זה...

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן