אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/03/2010 | 17:13 | מאת: שירי

מספר חודשים אחרי חיתוך החיץ בלידה - נותרה צלקת וכאבים בזמן קיום יחסי מין. מה ניתן לעשות ולאיזה רופא הכי כדאי לפנות: האם למומחה לרצפת האגן או למומחה למחלות נרתיק וצוואר הרחם או ללכת ישר למומחה לניתוחים פלסטיים בנרתיק? האם יש פתרונות מלבד ניתוח? תודה.

שלום לעיתים קרובות נוצרות צלקות מתחת לעור או רירית הנרתיק וכשהן נמתחות בחדירה הן כואבות זיהוי שלהן ופתיחה מדויקת בהרדמה מקטמית או כללית במקרים מורכבים פותרת בצורה מצוינת את הבעיה אהי מנתח את הניתוחים האלה בשיגרה מידע באתר DRKRISSI.COM לעיתים עיסוי מקומי עם שמנים מקל על הבעיה בברכה דר קריסי

02/04/2010 | 23:34 | מאת: שירי

האם בניתוח מעיין זה, מבצעים חתך נוסף על החתך שביצעו כבר בלידה או מתבצע חתך בצד השני? תודה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן